Un grup de voluntaris de Calonge fabriquen 5.000 mascaretes per fer front al coronavirus

Hi han participat fins a 250 persones

Sota el nom de Moviment Solidari Calonge Covid-19 s'ha organitzat un grup de voluntaris i voluntàries per fer mascaretes que es reparteixen sense cost als col·lectius sanitaris i socials que més ho necessitin. Aquest moviment coordina ja un grup de 250 persones que ja han elaborat i repartit 5.000 mascaretes per contribuir a prevenir el contagi del coronavirus. La iniciativa compta amb la col·laboració de l'empresa Robin Hat, de Rubí, que està especialitzada en la fabricació de gorres sanitàries.

El moviment fa ara una crida a les persones o empreses que tinguin algun tipus de tela per poder continuar elaborant mascaretes. Demanen la donació de roba, ja siguin llençols, cortines o altre material de tela que els permeti continuar amb la producció voluntària de mascaretes, que reparteixen gratuïtament.

El material produït fins a data d'avui ja s'ha repartit a serveis essencials com la Policia Local, farmàcies, supermercats, o residències de gent gran, entre d'altres. El moviment compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, i de diverses empreses que han fet donatius ja sigui amb material per fabricar-les com amb aportacions econòmiques. L'objectiu és que tothom que ho necessiti disposi de mascaretes, que s'entreguen gratuïtament.

Les persones o empreses que vulguin col·laborar s'han de posar en contacte amb Christine Demeuldre per Whatsapp al 652 70 88 67.