El creuer de luxe 'Seabourn Sojourn' fa escala per primera vegada al Port de Palamós

L'embarcació, amb 443 passatgers a bord, procedia de Palma de Mallorca i estarà deu hores a la localitat

El director general de Transports i Mobilitat, Ricard Font, acompanyat per l'alcaldessa de Palamós, Maria Teresa Ferrés, i la gerent de Ports de la Generalitat, Dolors Rodríguez, ha lliurat una metopa commemorativa al capità del creuer 'Seabourn Sojourn', Hamish Elliot, amb motiu de la seva primera escala al port d'aquesta localitat gironina.

El creuer ha arribat a primera hora del matí a Palamós procedent de Palma de Mallorca amb 443 passatgers, majoritàriament nord-americans, i 346 tripulants. L'embarcació restarà deu hores a Palamós i posteriorment salparà cap a Marsella, a França.

El 'Seabourn Sojourn' té un dels majors balneari - instal·lats en un vaixell - que ocupa dues plantes. A més, disposa d'una àmplia oferta gastronòmica que es pot assaborir en un dels quatre restaurants que té el vaixell en el seu interior com també inclou bars, salons, piscines exteriors, sales d'esport, sales de massatge, saunes, salons de bellesa, biblioteca, sales de joc, casino i botigues.

El creuer va iniciar la navegació l'any 2010 i pertany a la naviliera Seabourn Cruises Line. Té una eslora de 198 metres, una mànega de 26 metres, un calat de 6,7 metres i un registre brut de 32.346 tones.

El 'Seabourn Sojourn' ha estat la segona escala de la temporada i la tercera la realitzarà el creuer 'Thomson Destiny', el proper 27 d'abril. Aquesta temporada, el port de Palamós espera rebre 30 escales de creuer, el 90% d'elles seran creuers amb una gran capacitat de passatge.