Un turista britànic de 22 anys es fractura el crani al caure d'un segon pis a Lloret de Mar

Els amics del jove no el van sentir quan trucava a la porta i va intentar accedir al pis a través del balcó dels veïns

Nou incident a uns apartaments de Lloret de Mar. El passat 26 de març un jove portuguès de 17 anys va morir després de caure d'un cinquè pis dels Apartaments Blau. En aquest cas, la policia va descartar que es tractés d'un cas de 'balconing' i va apuntar al suïcidi o a l'accident com a possibles causes de la mort. Pocs dies després, s'ha conegut un altre cas d'un turista que ha caigut també des d'un balcó, en aqujesta ocasió dels apartaments Bolero Park. Els fets van passar la matinada del 2 d'abril, entorn les 4 de la matinada, quan el jove va intentar entrar al seu apartament a través del balcó dels veïns.

Segons han explicat els Mossos d'Esquadra, el jove va picar la porta de l'apartament i, tot i que hi havia gent a dins, ningú el va escoltar. Per això, va demanar als veïns del costat que el deixessin passar per intentar saltar pel balcó i entrar al pis. Va ser llavors quan va caure de caps al carrer i es va fracturar el crani.

El jove va ingressar a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Josep Trueta on encara continua hospitalitzat. La família del jove s'ha traslladat fins a Girona i ha demanat a l'hospital que no faciliti cap informació sobre l'estat del seu fill.