La Policia Local de Platja d'Aro arresta dues persones per trencar el confinament reiteradament

El cos policial demana "responsabilitat" entre la població

La Policia Local de Castell-Platja d'Aro (Baix Empordà) ha detingut en les darreres hores a dues persones per trencar, de forma reiterada, el confinament decretat per l'estat d'alarma per evitar contagis de coronavirus.

Des de la comissaria de policia del municipi recorden als veïns a respectar les mesures establertes quedant-se a casa i els demana que siguin responsables.

2.559 sancions a Catalunya

El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha explicat que entre els Mossos d'Esquadra i la Policia Local s'han identificat 9.023 persones i 9.508 vehicles, s'han aixecat dos actes de denúncia i tancat un local i s'han fet quinze detencions i 2.559 denúncies a "irresponsables i incívics" que "ajuden a propagar aquesta malaltia", en referència al coronavirus.

El conseller ha advertit que els diversos cossos policials seguiran actuant des de la "col·laboració" i "fermament" contra aquestes persones. També ha insistit que espera "una proposta o solució" del govern espanyol per les 10.000 persones de la Conca d'Òdena que cada dia sortien i entraven per anar a treballar i que en motiu del confinament no ho poden fer.