Palafrugell trasllada el festival Flors i Violes a setembre pel coronavirus

La 11a edició tindrà lloc els dies 25, 26 i 27

Palafrugell (Baix Empordà) convertirà els primers dies de tardor en una autèntica primavera els propers dies 25, 26 i 27 de setembre. Així s’ha decidit després d’haver d’ajornar una nova edició del festival Flors i Violes que, de forma tradicional, té lloc els primers dies del mes de maig a la vila de la Palafrugell.

El festival d’enguany s’iniciarà amb el tradicional espectacle inaugural del divendres a la nit, i conclourà diumenge amb un acte de caràcter multitudinari a la plaça de Can Mario.

Amb l’objectiu de seguir sent un referent cultural a través dels patis i espais del municipi guarnits amb elements florals i artístics, el festival ha posposat les seves dates i no s’anul·la, sinó que té la intenció de transformar i guarnir una estació com és la tardor a través d’aires primaverals en la que suposarà la seva onzena edició.

Cal destacar que s’ha escollit aquesta data perquè serà just després de l’11 de setembre i abans del Festival de Jazz Costa Brava que es programa també a Palafrugell, convertint el mes de setembre en un mes marcadament cultural on la música, la gastronomia i l’art tindran un pes rellevant.

Flors i Violes és un esdeveniment organitzat per l’Institut de Promoció Econòmica (IPEP) de l’Ajuntament de Palafrugell.