El PSC de Salt es desmarca i reclama el trasllat del nou Trueta

Els socialistes contradiuen les declaracions de Marina Geli i Pia Bosch que volen deixar-lo on està

La portaveu del PSC a Girona, Pia Bosch, es va lamentar dilluns que des de l'Equip de Govern encapçalat per Carles Puigdemont (CiU), no fes una defensa pública de la futura ubicació del nou hospital Josep Trueta. El silenci del convergent la incomodava profundament i avui el batlle ha sortit al pas de les crítiques i ha exposat la seva postura. Tanmateix, el PSC de Salt també ha volgut donar el seu parer al respecte i ha defensat que la ubicació del nou centre sigui a prop de l'hospital Santa Caterina.

D'aquesta manera els socialistes es contraposen amb el que el dilluns van demanar l'exconsellera Marina Geli i la cap a l'oposició, Pia Bosch. El PSC de Salt acusa els polítics de la capital de patir "gironacentrisme  a qualsevol preu per alguns temes i/o equipaments" i que "quan hi ha algun tema que els fa nosa el vulguin enviar cap a Salt, com ha passat recentment amb la proposta de Puigdemont, que el tren de mercaderies passi per Salt", han reblat.

Finalment els socialistes expliquen que els equipaments s’han de planificar pensant en la ciutadania i, per aquest motiu, "la ubicació del nou Trueta al costat del Santa Caterina fos més idònia que no pas la seva actual situació, fins i tot pels propis usuaris del terme municipal de Girona".