Detingut un home que havia trencat el confinament per agredir un agent de la Policia Local de Banyoles

S'han sancionat a nou persones més

La Policia Local de Banyoles (Pla de l'Estany) ha detingut aquesta matinada una persona per desobeir l’ordre de confinament dictada pel govern i agredir un dels agents que han procedit a la seva detenció.

Durant el dia d’ahir la policia va obrir nou expedients sancionadors més a ciutadans que incomplien també l’ordre de confinament.

En una altre ordre de les coses aquest matí s’ha celebrat també el mercat setmanal amb presència restringida únicament a les parades d’alimentació amb l’objectiu de garantir la compra de productes alimentaris, tal i com va establir divendres la Direcció General de Salut de la Generalitat, malgrat que des de l’Ajuntament s’havia acordat suspendre la celebració del mercat.

Finalment, han parat 32 dels 41 marxants que habitualment ofereixen els seus productes a Banyoles. Les parades s’han ubicat en els seus emplaçaments habituals amb l’objectiu de no confondre els clients i s’han respectat les mesures establertes, respectant la distància entre parades i reforçant les mesures d’higiene.