Dona negatiu en coronavirus un treballador accidentat a Roses que es sospitava estava contagiat

Va patir un accident dissabte passat i tres policies locals han estat confinats des d'aleshores

Un treballador que dissabte va patir un accident a l'obra on treballava a la urbanització de Canyelles de Roses (Alt Empordà) i que va ser traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona, ha donat negatiu en la prova de coronavirus després de sospitar que podia estar infectat.

Els tres agents de la Policia Local que el van atendre en l'accident, havien estat confinats en els seus domicilis després que l'hospital comuniqués que el pacient podia donar positiu.

Els fets van tenir lloc dissabte al matí quan dos treballadors d'una obra a Canyelles van resultar ferits en caure un mur i tirar l'andami on treballaven. Un d'ells, amb ferides greus per un fort cop al tòrax, va ser traslladat al Trueta.

A la tarda, els serveis mèdics de l'hospital van comunicar que el ferit presentava símptomes similars als del covid-19, per la qual cosa se li van practicar les proves corresponents per confirmar o descartar el contagi. Aquest fet va fer que l'Ajuntament de Roses activés el protocol de seguretat corresponent, confinant els tres agents que havien tingut contacte amb el ferit a les seves cases.

Amb tot, avui al matí el consistori ha rebut la confirmació que els resultats de les proves de coronavirus ha donat negatiu.