Sospiten d'un possible positiu per coronavirus a l'Ajuntament de Calonge

Esperen el resultat de la prova per a confirmar-lo

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni (Baix Empordà), ha informat que un treballador municipal presenta símptomes que coincideixen amb els que provoca el coronavirus.

Des del consistori asseguren que el cas a les onze del migdia d'avui encara no està confirmat i esperen a rebre els resultats de les proves. En aquest sentit, des de l'ajuntament diuen haver pres totes les mesures necessàries per evitar el contagi i propagació del covid-19.

De la mateixa manera, se segueix garantint els serveis mínims a la ciutadania, i manté l'atenció ciutadana per telèfon, correu electrònic i a través de la seu electrònica. Per aturar la propagació del coronavirus l'Ajuntament ha organitzat un sistema de treball a distància, per evitar evitar el contacte entre persones i a l'hora garantir els serveis mínims. L’alcalde i l’equip de govern de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit prendre les mesures següents:

Tot el personal de l’Ajuntament es queda a casa, de manera que tots els espais municipals estaran tancats al públic i al personal, excepte als treballadors que facin la cobertura de serveis mínims.