Comença la preinscripció escolar amb més de 110.000 places per al pròxim curs a Girona

El termini per preinscriure's s'allargarà fins el 16 de febrer, dos mesos abans que l'any anterior

A la ciutat de Girona, els pares dels alumnes tenen vàries opcions. Per una banda poden adreçar-se a l'escola o institut que volen triar en primera opció i allà fer entrega de la sol•licitud de preinscripció que poden recollir al centre o se la poden descarregar del web del Departament d'Educació.

L'altra opció, a la capital, és anar a la Oficina Municipal d'Escolarització (OME), a la Devesa, on es poden presentar les sol·licituds per a qualsevol centre de la ciutat. Allà, els pares poden demanar cita prèvia o poden anar i esperar ser atesos, ja que l'oficina està oberta tant al matí com a la tarda.

La regidora d'Educació, Núria Terés, ha explicat que s'ha fet un gran esforç per tenir-ho tot preparat per a la preinscripció ja que aquest any s'ha avançat dos mesos. 'No és un procés fàcil perquè hem de calcular els grups i distribuir bé les places', ha apuntat Terés que detalla que pel proper curs ja hi ha 1.200 alumnes esperant per començar P-3 i que aquesta xifra varia dia a dia. 'En només quinze dies el padró ja ha registrat deu infants més que han de començar primària a la ciutat', ha posat per exemple la regidora.

L'ajuntament ha adreçat una carta a totes les famílies amb infants per escolaritzar perquè tinguin tota la informació. El procés de preinscripció ha començat aquest dimarts i s'allarga fins al 16 de febrer.
  • La regidora d'Educació de Girona, Núria Terés, explica les opcions que tenen els pares a l'hora de fer les preinscripcions