El restaurant La Calèndula de Girona acull el primer sopar temàtic de fotografia gastronòmica

La trobada inclourà un taller de fotografia gastronòmica i un concurs que premiarà la millor imatge amb l'aplicació 'Instagram'

El guanyador del concurs aconseguirà un àpat per a dues persones al mateix restaurant. A més del concurs, el sopar temàtic també comptarà amb projeccions de les imatges que es realitzin del menú que ha creat Bustos per la trobada.

Bustos ha elogiat les xarxes socials perquè són "una manera de fer arribar l'art gastronòmic a la societat" i s'ha mostrat "molt contenta" que el primer sopar d'usuaris d'Instagram de Catalunya se celebri a La Calèndula. Segons Bustos, les xarxes socials "em permeten saber l'opinió directa dels meus clients en el meu restaurant i dels meus plats, aconseguint valoracions objectives i reals". "En aquest cas els meus plats faran de models als veritables artistes que són els assistents aficionats a la fotografia amb mòbil", ha destacat.

La Bodega Abadal de la D.O. Pla de Bages aportarà dos dels seus millors vins a la cita perquè els usuaris puguin interpretar les sensacions del maridatge a través de la fotografia.