Escolta en exclusiva un fragment del nou single de Glaucs: ''Tot és possible''

L'estrena oficial serà el 17 de març

"Tot és possible" és el nom del nou senzill del grup de Begur (Baix Empordà), Glaucs, una cançó que canta a l'amistat i l'esperança que arriba després de cinc anys de silenci discogràfic.

El nou EP, també anomenat "Tot és possible", conté quatre noves cançons i una versió de l''I'm Still Standing' d'Elton John. La data de sortida del senzill serà el proper 17 de març, i el EP, tot just una setmana després, el 24 de març.

El grup també ha aprofitat per anunciar una sèrie de concerts. El tret de sortida d'aquests concerts serà al Teatre Municipal de Girona, el 17 d’abril de 2020, dins el marc del festival Strenes.

Glaucs va ser un grup sorgit a Begur l’octubre de l’any 1994. Durant els seus primers nou anys de vida, van editar un total de cinc discs, més un llarga durada recopilatori que va sortir el 2007. És un grup que no ha parat mai de sonar a les ràdios catalanes, d'ençà que l'any 1996 van editar el seu primer disc, homònim. Amb cançons com “Els teus ulls glaucs”, “Ho tornaria a fer”, “Històries curtes”, “La teva/meva vida”, “Quan no hi ets” o “La nit de Reis” van aconseguir fer-se un lloc important dins el panorama musical català. L'any 2014 el grup va reaparèixer amb el disc: "Hem conegut la nit".