La videovigilància de Palafrugell enxampa un conductor que circulava drogat i sense permís

L'amo del vehicle ja acumulava una altra denúncia amb tres dies de diferència

La Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) ha denunciat un conductor reincident per circular drogat, amb el permís retirat i sense tenir assegurança. Es tracta d'un jove de 27 anys, a qui la policia va enxampar divendres passat gràcies a les càmeres de videovigilància del municipi.
Els aparells van detectar que continuava anant en cotxe per Palafrugell tot i tenir el carnet retirat i no haver contractat assegurança. De fet, per aquests motius, el jove ja acumulava una altra denúncia, que els agents li havien posat tan sols tres dies abans.
 
El 3 de març passat, una dotació d'agents de la Policia Local de Palafrugell va aturar aquest jove durant un control de documentació. Un cop realitzades les comprovacions, es va constatar que el vehicle no disposava d'assegurança en vigor i que el conductor no tenia el permís vigent. A causa d'aquests fets, els policies li van instruir diligències per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Per evitar que el jove pogués reincidir, es va introduir la placa de matrícula del vehicle a la base de dades de les càmeres instal·lades en diferents punts del municipi. Tres dies després de la primera actuació, les càmeres van alertar que el mateix vehicle circulava pel terme municipal de Palafrugell.

En rebre l'avís, una dotació de Policia Local va poder aturar el conductor al carrer Primavera, conduït per la mateixa persona que li constava la pèrdua de vigència al permís de conduir. Per aquest motiu es van instruir diligencies per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit, per pèrdua de vigència del permís de conduir.

A més, el conductor va donar positiu en la prova d’alcoholèmia i drogues, fet que també va anar acompanyat per una denuncia per una infracció a la llei 4/2015 per tinença de possible cocaïna. Com que el vehicle en qüestió continuava sense tenir l'assegurança en regla, es va portar el cotxe al dipòsit municipal.