El Parador d'Aiguablava obrirà l'1 de maig després de quatre anys tancat

S'han invertit més de 17 MEUR en la seva renovació

Les obres al Parador d'Aiguablava a Begur (Baix Empordà) han finalitzat i l'empresa està realitzant els últims treballs necessaris de neteja, equipament i decoració perquè l'establiment pugui obrir les seves portes l'1 de maig.

El Parador d'Aiguablava va tancar les seves portes el novembre de 2016 per sotmetre a una reforma integral per modernitzar completament tots els seus espais, tant interiors com exteriors.

Els diferents treballs de l'obra, realitzats en dues fases i adjudicats mitjançant licitacions públiques, han superat els 16 milions d'euros. A aquesta inversió cal sumar els 1,2 MEUR emprats en decoració.

L'establiment consta de SIS plantes i disposa de 78 habitacions que, a partir d'ara tindran nova distribució i nous acabats.

S'han reorganitzat els espais deL Parador i els seus usos per ubicar els serveis als clients en les zones amb millors vistes. També s'ha incorporat un gimnàs/spa amb vistes a la cala i s'han millorat les zones exteriors (piscines, solàrium, terrasses i urbanització) eliminat, a més, barreres arquitectòniques.