Enxampen un motorista que circulava a 202 quilòmetres per hora per la C-65 a Llagostera

L'infractor superava en 102 quilòmetres per hora el límit de velocitat permès en aquesta carretera comarcal

Aquest dimarts, els agents de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols havien muntat un control de velocitat a la C-65. Els mossos van instal·lar el radar al quilòmetre 8 de la carretera comarcal, al terme municipal de Llagostera.

Quan passava un minut de les dotze del migdia, el radar va enxampar un motorista que circulava a una velocitat de vertigen. Segons la lectura del radar, la moto anava a 202 quilòmetres per hora i superava amb escreix el límit de velocitat permès (que en aquest punt viari és de 100 quilòmetres per hora).

Els mossos van aturar la moto i van identificar el motorista, un home de 50 anys veí de Palafrugell. A l'infractor, se li va imputar immediatament un delicte contra la seguretat viària, tipificat a l'article 379 del Codi Penal.

El motorista s'enfronta a una pena de presó que s'estén entre els tres i els sis mesos, a haver de pagar una multa o a fer treballs en benefici de la comunitat. Apart, segons recull el Codi Penal, aquest tipus de delicte també es castiga amb la retirada del carnet per un termini d'entre un i quatre anys.

Els Mossos d'Esquadra ja han citat el conductor, que no té antecedents, perquè es presenti davant el Jutjat d'Instrucció Número 3 de Girona per a un judici ràpid.