Tres detinguts a Lloret de Mar per transportar 75 quilos de marihuana envasada al buit

Els Mossos els van interceptar en un control

Els Mossos d’Esquadra de Girona van detenir el passat 29 de febrer, a Lloret de Mar, tres homes d’entre 23 i 37 anys, de nacionalitats albanesa, croata i búlgara, i amb domicilis a Lloret de Mar, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

La tarda del 29 de febrer, agents d’aquesta Àrea es trobaven fent un control de pas a la carretera C-63, al punt quilomètric 4, quan van aturar una furgoneta amb tres ocupants al seu interior, ja que el conductor va fer el gest d’amagar algun objecte a la butxaca del pantaló.

Els mossos van escorcollar el vehicle i van localitzar 23 caixes de cartró precintades que contenien bosses plenes de cabdells de marihuana envasats al buit. Cada caixa contenia tres bosses estanques plenes de droga, amb un pes total de més de 75 quilograms de substància.

Segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri de l’Interior la droga estaria valorada en més de 112.000 euros.

En l’escorcoll del conductor els agents van trobar-li 700 euros en bitllets fraccionats i les claus d’un altre vehicle que coincidia amb la marca d’una furgoneta similar estacionada al costat d’on es feia el control.

En aquest segon vehicle, es van localitzar 326 caixes d’oli de dubtosa procedència, mercaderia que ara s’investiga si podria estar sostreta.

Els detinguts, un d’ells amb antecedents, van passar el 3 de març  a disposició de jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.