Passen a disposició judicial els detinguts per la mort d'un home a la discoteca Caribbean

La víctima, de 36 anys i de nacionalitat colombiana, va morir d'un fort cop a la tràquea arran d'una baralla

Després de passar dues nits a les dependències dels Mossos d'Esquadra de Girona, els tres detinguts per la mort d'un home colombià la matinada de divendres estan declarant - des de les 10 d'aquest matí de diumenge- davant el jutjat número 1 de l'Audiència de Girona. Es té previst que les exposicions a les dependències judicials s'allarguin fins aquest migdia.

Els tres arrestats Nagi E. i Andrei T., de nacionalitat romanesa, i Lucjan J., d'origen polonès, van ser detinguts en el mateix lloc dels fets. Els Mossos d'Esquadra apunten a Lucjan J. com autor de l'agressió mortal. Es creu que aquest detingut d'origen polonès, empresari de l'oci nocturn de Girona, tenia preparació militar i hauria colpejat a la víctima acabant amb la seva vida.

Els fets es remunten a la matinada de divendres quan, a causa d'una noia, els implicats van començar una baralla amb la víctima a l'interior de la discoteca Caribbean. En veure el que succeïa els propietaris del local haurien fet fora els joves i posteriorment, la víctima hauria perdut la vida davant del local. L'home colombià hauria rebut diversos cops a la cara i al coll, un d'ells a la zona de la tràquea, que hauria causat la seva mort.

La direcció de la discoteca Caribbean, on van passar els fets, es presenta com acusació particular en el cas i la patronal de l'oci nocturn Fecasarm exercirà l'acusació popular. Les investigacions es troben sota secret de sumari.