El Bulli de Ferran Adrià tancarà durant dos anys per decidir el seu futur

El nou projecte del millor cuiner de món es posarà en marxa a partir del 2014

El nou projecte de Ferran Adrià s'obrirà el 2014 buscant els límits del que és un restaurant com a format, de manera que es prioritzarà la investigació enfront a la producció. Així, cada temporada serà diferent quant a les dates d'obertura, nombre de serveis i clients o l'equip de treball. Segons Adrià, el nou projecte anirà més enllà de l'exercici d'innovació que El Bulli ha anat fent durant els darrers anys, des que es va decidir obrir només durant sis mesos, realitzar un únic servei al dia o suprimir la carta, entre d'altres.

Aquest any El Bulli obrirà el 15 de juny i tancarà el 20 de desembre. El calendari d'obertura del 2011 es farà pública aquest proper mes de setembre.

Millor restaurant del món i tres estrelles Michelin

El passat mes de novembre Ferran Adrià va revalidar les tres estrelles de la guia Michelin per al seu restaurant de la Cala Montjoi. A més, El Bulli ha estat considerat el millor restaurant del món per la prestigiosa revista 'Magazine' tres anys consecutius. Concretament, el 2006, 2007 i 2008, a més del 2002, any en que ho va guanyar per primera vegada.
  • Ferran Adrià aclara que no tanca el restaurant, sinó que fa un parèntesis per investigar (ACN)