Presó per al marit i el cunyat de la veïna d'Olot morta a ganivetades

El jutjat va acabar les diligències del cas cap a la una de la matinada d'aquest dilluns

Després d'una jornada de declaracions maratoniana aquest dilluns, el jutge d'instrucció, Joan Granero, va tancar ja de matinada les diligències pel crim de la jove d'Olot. Cap a un quart de dotze del matí de dilluns havia arribat el marit en un furgó policial procedent de Girona, mentre que el seu germà, Gurjeet, que estava detingut a Olot, no va ser traslladat a les dependències judicials fins cap a les set del vespre. L'advocat del marit va arribar cap a les dues del migdia i l'home de Manpreet no va començar a declarar fins a primera hora de la tarda. Els dos homes van ser detinguts divendres pels Mossos ja que les proves d'ADN els incriminaven.

En un principi, el marit va explicar que en arribar a casa s'havia trobat la víctima plena de sang al dormitori. Va relatar a la policia que l'assassinat havia d'haver tingut lloc quan estava a la feina i que quan va acabar la jornada el matí se la va trobar, juntament amb el seu germà. Un dels punts clau per descartar la seva implicació serà l'hora en què va morir la noia, una dada que permetrà saber si els homes van dir la veritat en la seva declaració.
Tant l'home com el cunyat vivien amb la víctima i amb el fill de 5 anys de la parella en el pis d'Olot. Així mateix, tots dos homes treballen a la fàbrica d'embotits Francisco Puigvert, situada a uns 200 metres del domicili.

L'assassinat de la noia

Els fets van tenir lloc el 24 del mes de gener passat, al primer pis del número 2 del carrer Pintor Velázquez, situat al barri de les Fonts d'Olot. La jove presentava diverses ganivetades per tot el cos i una ferida greu al coll.

El seu marit va assistir al minut de silenci que la ciutat d'Olot va fer per condemnar la mort de la jove. Aquell dia va assegurar que algú havia trencat una part de la motocicleta de la jove índia mesos abans de l'assassinat i va remarcar que existia alguna persona que volia atemptar contra la seva família. L'home també va destacar que havia avisat a la policia del trencament dels retrovisors de la motocicleta però, segons lamentava, "els policies no li havien fet cas".

La germana del marit de la jove morta va relatar que la parella era "ben avinguda" i que vivia "molt bé" ja que els dos tenien feina fixa des de fa temps. Els familiars pensaven que darrere del crim hi podria haver un robatori, perquè dins la casa hi havia joies d'or d'origen indi. No obstant això, els agents dels Mossos d'Esquadra no descartaven cap hipòtesi, tampoc la de violència de gènere.