Més de vuit hores de declaracions pel crim de la veïna d'Olot morta a ganivetades

El cunyat de la víctima ha arribat a les dependències judicials cap a tres quarts de vuit del vespre

Passades les deu de la nit els dos arrestats continuaven declarant davant el jutge d'instrucció, Joan Granero. Cap a un quart de dotze del matí ha arribat el marit en un furgó policial procedent de Girona, mentre que el seu germà, que estava detingut a Olot, no ha estat traslladat a les dependències judicials fins a tres quarts de vuit del vespre. L'advocat del marit no ha arribat fins a les dues del migdia i el detingut no ha començat a declarar fins a primera hora de la tarda.

En un principi, el marit va explicar que s'havia trobat la víctima plena de sang en arribar a casa. Va relatar a la policia que l'assassinat havia d'haver tingut lloc quan estava a la feina i que quan va acabar la jornada el matí se la va trobar, juntament amb el seu germà.Tots dos homes treballen a la fàbrica d'embotits Francisco Puigvert situada a uns 200 metres del pis. Un dels punts clau per descartar la seva implicació serà l'hora en què va morir la noia, una dada que permetrà saber si els homes van dir la veritat en la seva declaració.

L'assassinat de la noia

Els fets van tenir lloc el 24 del mes de gener passat, al primer pis del número 2 del carrer Pintor Velázquez, situat al barri de les Fonts d'Olot. La víctima, Manpreet K., veïna d'Olot i de 25 anys, era de nacionalitat índia i tenia un fill de cinc anys. El cos de la jove va ser trobat al dormitori de casa seva pel seu marit i el germà d'aquest quan tornaven de treballar.

La jove presentava diverses ganivetades per tot el cos i una ferida greu al coll. El seu marit, ara detingut com a presumpte autor de la mort de la noia, va assistir al minut de silenci que la ciutat d'Olot va fer per condemnar la mort de la jove. Aquell dia va assegurar que algú havia trencat una part de la motocicleta de la jove índia mesos abans de l'assassinat i va ressaltar que existia alguna persona que volia atemptar contra la seva família. El marit, Ajit S.S., va destacar que havia avisat a la policia del trencament dels retrovisors de la motocicleta però, segons el marit, "els policies no li havien fet cas".

La germana del marit de la jove morta, va relatar que la parella era "ben avinguda" i que vivia "molt bé" ja que els dos tenien feina fixa des de fa temps. Els familiars pensaven que darrera del crim hi podria haver un robatori perquè dins la casa hi havia joies d'or d'origen indi. No obstant això, els agents dels Mossos d'Esquadra no descartaven cap hipòtesi, tampoc la de violència de gènere.