Dos detinguts quan intentaven entrar a robar en un domicili de Girona a ple dia

Els van enxampar forçant la porta d'entrada

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 24 de febrer, a la mateixa població, dos homes de 32 i 42 anys, nacionalitat georgiana i veïns de Girona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els fets van passar cap a un quart de dotze del matí en un pis del carrer de la Rutlla de Girona on, els agents van ser alertats que dos homes estaven forçant la porta principal d’un edifici.

En arribar, els mossos van observar que la porta d’accés de l’immoble estava forçada. Quan van accedir al seu interior van pujar per les escales i van trobar al primer pis, dos homes manipulant el pany d’un pis. 

En veure’s descoberts, els lladres van tirar al terra un plàstic tipus radiografia que estaven utilitzant per forçar la porta. Els agents els van identificar i en escorcollar-los van veure que duien tres tornavisos, una eina multi ús, vuit rossinyols per forçar panys i un imant.

Davant les evidències els dos homes van quedar detinguts com a presumptes autors d’un robatori amb força.

Els dos detinguts, que tenen antecedents, van passar el dia 25 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.