Lloret de Mar, escenari del rodatge de la sèrie 'El Inocente' de Netflix

Hi apareixen Mario Casas, Aura Garrido, Alexandra Jiménez i José Coronado

Aquest passat dimecres es van començar a rodar a Lloret de Mar (Selva) diverses escenes de la nova sèrie de Netflix "El Inocente". Està previst que rodin en altres localitzacions de la destinació novament a principis de març. Les localitzacions on es rodarà són establiments privats.

La sèrie és l’adaptació de la novel·la homònima de Harlan Coben i està creada per Oriol Paulo, director, guionista i productor espanyol que compta amb més de deu anys de trajectòria amb treballs com Durante la tormenta (2018), la reconeguda Contratiempo (2016), Los Ojos de Julia (2010) o El Cuerpo, nominada al Premi Goya al Millor Director Novell i per la qual va guanyar el Premi a la Millor Pel·lícula al Festival de París el 2012.

Durant el rodatge d’ahir es va poder veure l’actor José Coronado, que comparteix cartellera amb Mario Casas, Alexandra Jiménez i Aura Garrido en aquesta sèrie que tracta sobre una parella que es veu obligada a refer la seva vida per segona vegada després de rebre una notícia que tornarà a marcar el seu futur. El Inocente es una coproducció de Sospecha Films i Think Studio.

Des de l’any 2006 Lloret Turisme disposa d’un servei, el Lloret Film Office, adherit al Catalunya Film Commission des de l’any 2007, que té per objectiu gestionar les diferents tipologies de produccions audiovisuals, oferir assessorament gratuït segons les demandes de les productores i promocionar els espais de la destinació entre els localitzadors.

L’any 2019 el Lloret Film Office va gestionar un total de 20 produccions audiovisuals entre les quals destaca el rodatge d’escenes de la pel·lícula Paradise Hills, dirigida per Alice Waddington i protagonitzada per Milla Jovovich i Emma Roberts i que es va  rodar als Jardins de Santa Clotilde i a la platja de sa Boadella, o escenes de la pel·lícula Libertad, opera prima de Clara Roquet, coguionista de 10.000 km, Los días que vendrán o Petra. Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, explica: “Els rodatges tenen lloc principalment en temporada baixa i mitja, la qual cosa ens ofereix  més valor afegit per a la diversificació de la destinació . A més, són una bona eina de promoció turística ja que poden esdevenir una motivació de visita a les localitzacions”.