Troben un home mort en un apartament d'Empuriabrava

La víctima, un home de 35 anys, presentava una profunda ferida d'arma blanca a la zona de l'engonal

Aquest ha estat el primer crim de l'any a les comarques gironines. Cap a dos quarts de nou del vespre d'aquest dijous, els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís que s'havia localitzat un cadàver en un apartament d'Empuriabrava. El cos es trobava a dins el domicili i tenia evidents signes de violència.

La víctima, un home de 35 anys i procedència marroquina, presentava una profunda ferida feta per una arma blanca (tipus ganivet o navalla) a la zona de l'engonal. Els Mossos d'Esquadra i la comitiva judicial es van desplaçar fins al lloc on va aparèixer el cadàver, un pis de la zona coneguda com a Gran Reserva, per fer l'aixecament del cos.

De moment, no han transcendit més detalls sobre el cas. Els agents mantenen totes les línies d'investigació obertes per intentar trobar pistes que els permetin aclarir les circumstàncies del crim. Sí que se sap, però, que una de les línies d'investigació que pren més força és que es pogués tractar d'un assumpte relacionat amb el tràfic de drogues i substàncies estupefaents.