L'Ajuntament de Salt posarà en funcionament noves places d'aparcament en zona blava

En total seran 69 places repartides al costat del nou Centre d’Atenció Primària i en un tram del carrer Francesc Macià

Al Passeig Marquès de Camps, entre l’escola El Pla i el centre sanitari, s’habilitaran 34 places d’estacionament de zona blava. La posada en funcionament d’aquestes places respon a una demanda dels responsables i els usuaris del mateix CAP per la manca d’aparcament i de rotació que hi havia a l’entorn del centre. Molts dels usuaris de CAP hi van amb cotxe i tenen problemes per estacionar el cotxe.

Una situació similar es produïa al carrer Francesc Macià, entre els carrers Pep Ventura i Folch i Torres. En aquest cas, la demanda provenia dels comerciants de la zona. En aquest carrer, hi haurà ara 35 places de zona blava. En els dos casos, els treballs s’aprofiten per repintar i millorar la senyalització d’aparcaments per a minusvàlids.

Aquestes dues noves zones blaves estan contemplades en el contracte entre l’Ajuntament i l’empresa Giropark, encarregada de la gestió de les zones d’estacionament amb horari limitat. El contracte estableix els carrers on es poden habilitar aparcaments en zona blava i, amb aquestes 69, es completen les 283 previstes a tot el municipi.