Detingut un jove autor d'un robatori violent en un supermercat d'Olot

Va agredir un treballador i trencar les portes de vidre

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 14 de febrer un home de 24 anys, de nacionalitat ucraïnesa i amb domicili a Olot (Garrotxa), com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets van ocórrer cap a dos quarts d’onze del matí del dia 10 de febrer, en un supermercat de la carretera de les Tries d’Olot.

Un client s’amagava productes dins de la seva jaqueta i un treballador se’n va adonar. Quan li va cridar l’atenció, el client es va encarar amb el treballador i el va agredir.

Tot seguit va dirigir-se a la sortida del supermercat, va colpejar l’arc de seguretat i les portes de vidre, fet que va provocar que el sistema de tancament quedés danyat i va fugir.

Arran del fet els mossos van obrir una investigació que va permetre identificar al presumpte lladre. Va ser localitzat i detingut al dia següent. El detingut, que tenia antecedents, va passar el dia 14 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, el qual va decretar la seva llibertat.