Ingressa a presó després de ser detingut per dos robatoris en comerços de Blanes

Es tracta d'un veí de Lloret de Mar de 21 anys

Els Mossos d’Esquadra van detenir els dies 10 i 13 de febrer un home, de 21 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lloret de Mar, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força.

El primer dels fets va passar el passat dia 3 de febrer, en un forn de pa situat al carrer Muralla de Blanes. Quan l’encarregat es disposava a obrir l’establiment, cap a les 6 del matí, va trobar la porta d’entrada  esbotzada, tot i que de l’interior no havien sostret res. Arran de la investigació, els mossos van detenir el 10 de febrer al presumpte lladre.

El segon dels fets va passar cap a les tres de la matinada del dia 9 de febrer, en un restaurant del carrer Enric Morera de Blanes. Es va rebre l’alerta que un individu havia forçat la porta de l’establiment i havia accedit a l’interior. Les indagacions van determinar que el presumpte autor era el mateix jove detingut per l’anterior fet. Els mossos van tornar a detenir-lo el dia 13 de febrer.

El detingut, que té nombrosos antecedents per fets similars, va passar el dia 13 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar el seu ingrés a presó