Calonge acollirà la primera edició de l'OncoMusicFest

Serà el 25 d'abril i els diners es destinaran a la lluita contra el càncer

El municipi de Calonge i Sant Antoni acollirà el proper 25 d’abril la primera edició de l’OncoMusicFest, un festival de música solidari organitzat per la delegació de la Fundació Oncolliga Girona en aquest municipi, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. El festival, que té com a objectiu recollir fons per ajudar els malalts de càncer i les seves famílies, se celebrarà al Palau Firal del municipi i comptarà amb actuacions d’artistes com Doctor Prats, Haldor Mar, Miquel Abras, Strombers i Orquestra Di-Versiones, entre d’altres.

Els organitzadors volen que aquest festival sigui una festa en la qual hi pugui participar tota la família i per això, a més dels concerts de la tarda-nit, han programat també diverses activitats al llarg del matí, com ara actuacions de mags, colles geganteres i castelleres, castells inflables, tallers de maquillatge, etc. També es programarà l’actuació del grup local Litus per animar l’hora del vermut. Totes aquestes activitats se celebraran a l’exterior del recinte del Palau Firal i seran gratuïtes. Hi haurà també un servei de bar a càrrec de l’organització i un espai de food trucks, amb taules i cadires on els assistents podran fer el vermut, dinar o sopar.

A les sis de la tarda s’obriran les portes del Palau Firal perquè comencin els concerts. El tret de sortida el donarà un grup de músics locals, l’Espai J Band, i tot seguit aniran pujant a l’escenari les diferents formacions i artistes que s’han volgut sumar a aquest esdeveniment solidari, amb actuacions d’uns 50 minuts de durada cadascun. A data d’avui han confirmat la seva presencia Doctor Prats, Miquel Abras, Haldor Mar, Strombers i l’Orquestra Di-Versiones. El festival es tancarà pels volts de les 3 de la matinada amb l’actuació de Costa Brava DJ’s.

Les entrades es podran adquirir de manera anticipada a través de la plataforma Atrápalo (15 euros) i també es vendran a taquilla el mateix dia de la festa (18 euros). Pels menors de 14 anys el preu de l’entrada serà de 8 euros.