AECC i Alliance Vending sumen forces en la lluita contra el càncer a Barcelona

Es renova així l'acord que mantenen de fa anys

Una recent associació entre l'empresa Alliance Vending i l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) va permetre conformar l'Espai AECC Actiu per a la lluita contra aquesta malaltia a la ciutat de Barcelona.

Gràcies a aquest acord, amb la major operadora de vending a Barcelona, s'aconsegueix revitalitzar a centre de l'associació per donar resposta a les necessitats actuals i futures que tindran els pacients i les seves famílies en l'àrdua i intensa lluita contra el càncer.

Sobre l'acord

Aquest nou vincle entre l'Alliance Vending i l'AECC representa una mostra de l'estreta relació comercial i cooperativa que ambdues associacions mantenen de fa diversos anys a Espanya.

Abraham García Ayllón, director de Màrqueting i Comunicació de Alliance Vending, va destacar que amb l'acord es busca "donar suport a tots els familiars i malalts que han d'afrontar aquesta dura malaltia i, a el mateix temps, atorgar-li a la resta de la societat la possibilitat de adquirir nous coneixements sobre una de les patologies més famoses però alhora més desconegudes en les seves característiques que hi ha".

Antecedents

Un dels majors antecedents de la cooperació entre la signatura i l'associació es va veure en la col·lecció de gots de cafè que van satisfer les cafeteries espanyoles, que va lliurar més de 4 milions de cafès pintats de color rosa per visbilitzar la commemoració del Dia Mundial contra la càncer.

La RSC

Aquest projecte torna a posar en el centre la clara política de Responsabilitat Social Corporativa de l'empresa espanyola, que participa de manera activa en causes socials de tota mena, com Auara o L'Hora de l'Planeta, en els quals Alliance Vending té presència.

Les Parts

La AECC

L'Associació Espanyola Contra el Càncer és l'associació més reconeguda en la lluita contra el càncer a Espanya des de la seva creació, en la dècada de 1950. Aquesta organització treballa per donar publicitat a la situació d'aquesta temuda malaltia al país europeu, a el temps que destina els seus recursos per intentar trobar àrees de millora.

Per això, l'associació porta a terme un abordatge multidisciplinari de el càncer, de manera que pugui provocar una transformació social en els seus pacients.

Gràcies a l'esforç dels seus membres i els fons rebuts de les donacions, la institució ha pogut invertir 56 milions d'euros per a centenars de projectes relacionats amb la patologia en l'última dècada.

Aquesta companyia espanyola és la més firma més destacada en el camp de les màquines expenedores al país ibèric. Amb més de 4.000 punts de venda, l'empresa porta a al moment un total aproximat de 15.000 aparells d'aquest tipus lliurats a clients.

Alliance Vending

cobreix gairebé tot el territori espanyol gràcies a la seva política d'aliances i té entre la seva cartera a diversos sectors de la societat, com universitats, hospitals, oficines, empreses o estacions de serveis públics.

L'espai

L'Espai AECC actiu en la baralla contra aquesta malaltia dóna suport, atenció psicològica, orientació i companyia als pacients malalts de càncer, així com als seus familiars.

Amb aquest lloc, els pacients que han de conviure amb aquesta incerta malaltia es veuen possibilitats d'aconseguir una millora en el seu benestar emocional, social i corporal.