Joan Boada reitera que la comissaria de Vista Alegre de Girona desapareixerà

El secretari general d'Interior la va qualificar ahir de ser "absoleta a nivell operatiu"

'La política de seguretat del país la gestiona, l'elabora i la pensa el Departament d'Interior', va assegurar Joan Boada que tanca així la discussió sobre el futur de Vista Alegre. Boada insisteix: Girona tindrà una ABP a Mas Xirgu, a la comissaria de Trànsit, i una oficina que serà un híbrid entre oficina d'informació i de denúncies a la nova seu de la delegació del Govern. Pel que fa a la seu regional anirà indubtablement a Salt, prop del Parc Hospitalari Martí i Julià, i Vista Alegre desapareixerà. El número dos d'Interior ha insistit que la comissaria de Vista Alegre és 'obsoleta' a nivell operatiu i afirma la seu regional de Salt serà una garantia també per garantir 'els nivells de seguretat de Girona'.

CiU amb Pagans

Precisament ahir el grup principal a l'oposició de Girona, CiU, va anunciar que han enviat una proposta de resolució al Parlament de Catalunya on demana que es mantingui la comissaria dels mossos a Vista Alegre. 'CiU exigeix que Girona no es quedi sense comissaria dels Mossos i reclama als diputats gironins que votin a favor de la proposta de resolució quan sigui debatuda a la Comissió d'Interior', demana CiU.

CiU argumenta que Girona necessita més seguretat i, per tant, és contraproduent que es quedi sense comissaria. Per aquest motiu, espera que la proposta prosperi i que 'siguin atesos i respectats'. 'Que es recondueixi una decisió errònia', clama CiU amb el portaveu a l'Ajuntament de Girona, Carles Puigdemont, al capdavant.
  • El secretari general d'Interior, Joan Boada, reitera que Vista Alegre desapareixerà perquè és obsoleta a nivell operatiu. (ACN)