Cinc dotacions dels Bombers remullen la nau plena de palla i herba cremada a Das

Cinc dotacions dels Bombers remullen la nau plena de palla i herba cremada a Das

Cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat continuen a Das supervisant les tasques d'extinció de l'incendi que ha cremat una nau al carrer Major del municipi.

El foc ha cremat totalment una nau d'uns 500 metres quadrats i ha cedit la major part de la coberta. A l'interior del recinte afectat hi havia palla i maquinària i diversos estris agrícoles.

En un primer moment les tasques d'extinció s'han fet des de l'exterior del cobert. Un cop ha disminuït la temperatura els bombers han pogut accedir i amb l'ajuda de dues màquines retroexcavadores s'ha anat removent la palla per tal de poder-la anar remullant. Aquest vespre, cinc dotacions porten a terme les tasques de remull a la zona i les màquines, amb l'ajuda de tractors, retiren la palla que encara fumeja cap a l'exterior de la nau a un camp on s'està deixant acabar de cremar amb la supervisió dels Bombers.

Cap persona ha resultat ferida ni tampoc ha estat necessari fer cap desallotjament. Fins al lloc de l'incendi s'hi han desplaçat un total de dotze dotacions dels Bombers de la Generalitat, a més d'efectius dels Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).