Una jove de 18 anys ferida lleu després de precipitar-se amb el cotxe pel pont de Fontajau

El vehicle ha rodolat pel marge des d'una alçada d'uns cinc metres i ha arrossegat un dels arbres de la vorera

L'accident ha tingut lloc pels voltants de tres quarts de quatre de la tarda. La noia, Elisabeth P.R., que conduïa un Audi 80 de color fosc, ha perdut el control del vehicle quan enfilava el pont de Fontajau en direcció Girona. El cotxe ha pujat a la vorera, ha arrossegat un arbre i s'ha precipitat pel marge des d'una alçada d'uns cinc metres.

Tot i l'aparatositat de l'accident, la jove ha pogut sortir del cotxe pel seu propi peu. El vehicle ha quedat encaixonat en un terraplè proper a la llera del riu Ter. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat tres dotacions de Bombers, tot i que no han hagut d'actuar. Qui sí que ho ha fet han estat els agents de la Policia Municipal, que han tallat el trànsit en un dels carrils d'entrada a la ciutat durant una estona.

Els agents han fet la prova d'alcoholèmia a la jove, que ha donat negatiu (en concret, 0,0 gr/l). Tot i que la noia només presentava alguna masegada, se l'ha traslladada fins a l'hospital Josep Trueta perquè li fessin un reconeixement.

Ara fa dues setmanes, una altra conductora també va quedar ferida quan es va estimbar amb el cotxe des del pont de França de Girona. La dona, una ucraïnesa de 36 anys, va emportar-se uns vuit metres de barana i es va precipitar daltabaix amb el vehicle des d'una alçada de 7,80 metres. En aquest cas, la conductora també va quedar ferida lleu i va ingressar a l'hospital Josep Trueta.