Un cotxe cau del pont de França i s'estimba a la llera del Ter a Girona

La conductora està ingressada a l'Hospital Josep Trueta

Els fets han tingut lloc poc abans de les nou del matí. La conductora sortia de Girona pel pont de França, que connecta la zona de la Devesa amb Sant Ponç. La dona ha agafat la corba a massa velocitat, ha perdut el control del vehicle i el cotxe ha envestit la barana de ferro de la banda dreta del pont.

A conseqüència de la trompada, el vehicle s'ha emportat vuit metres de barana i s'ha estimbat daltabaix. Com que ha caigut just al principi del pont, el cotxe -un Volskwagen Polo de color blau fosc- ha anat a parar a la llera del riu, al costat del Ter. El cotxe s'ha precipitat al buit des d'una alçada de més de deu metres.

Diversos testimonis de l'accident han donat avís a la Policia Municipal i els serveis d'emergències. A més de les patrulles locals, fins al punt de l'accident també s'hi han desplaçat Bombers i efectius del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).

Mentre han durat les tasques d'excarceració i de rescat de la conductora, els agents han tallat el trànsit al pont de França durant una mitja hora. Quan els efectius han baixat fins a la llera del riu i s'han apropat al cotxe, han vist que la conductora estava conscient. Es tracta d'una veïna de Girona de 36 anys.

La dona, originària d'Ucraïna, ha estat atesa en un primer moment al mateix lloc dels fets. Després, una ambulància l'ha traslladat fins a l'Hospital Josep Trueta, on ha quedat ingressada. Les ferides que presentava no eren de gravetat.