Un accident a l'AP-7 amb sis camions implicats provoca un mort, un fertit lleu i tres de greus

El succés ha tingut lloc quan un dels camions ha volgut esquivar un turisme avariat a la calçada

  • Els treballs per a netejar i retirar els camions de la calçada han durat quatre hores © Marc Estarriola
    Els treballs per a netejar i retirar els camions de la calçada han durat quatre hores © Marc Estarriola
  • La cabina de la conductora ha quedat reduïda a ferralla © Marc Estarriola
    La cabina de la conductora ha quedat reduïda a ferralla © Marc Estarriola
Els serveis d'emergències han estat treballant durant dues hores per a rescatar el cos de la dona morta en l'accident que hi ha hagut poc abans de dos quarts de nou del matí a l'autopista AP-7, al quilòmetre 75 a l'alçada de Vilobí d'Onyar. L'impacte entre el darrer camió i el que anava just davant ha estat tan violent que la cabina del darrer s'ha encastat i ha quedat literalment enganxada. Els serveis de rescat han treballat per separar els dos camions amb una grua i així poder rescatar el cos de la víctima mortal, una dona de nacionalitat romanesa. L'acompanyant de la conductora, és un home que ha pogut ser rescatat, es troba en estat greu i ha estat traslladat a l'hospital Josep Trueta, de Girona. Els tres ferits lleus han estat traslladats a l'hospital de Santa Caterina.

Segons han conclòs els Mossos d'Esquadra, un turisme avariat s'ha hagut d'aturar enmig de la calçada i, per esquivar-lo, els camions han fet maniobres brusques i frenades que han acabat en un xoc en cadena dels sis camions. Segons els agents, els camions no haurien respectat la distància de seguretat. El cotxe avariat no ha rebut danys però hi ha implicat un segon turisme el conductor del qual ha resultat il·lès.
  • El sotscap de Trànsit a Girona, Joan Costa, explica que un vehicle estacionat per avaria a mig la calçada ha provocat el xoc en cadena (ACN)