Un mort en un xoc frontal entre dos cotxes a Lloret de Mar

Dues persones més han resultat ferides lleus en l'accident · La víctima era un veí de Barcelona

La víctima mortal en el xoc entre dos cotxes aquest diumenge al migdia a Lloret de Mar (Selva) era un veí de Barcelona, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Es tracta d'un home de 75 anys, que conduïa un dels turismes accidentats. A més d'aquesta víctima mortal, l'accident ha fet tres ferits lleus, que viatjaven amb l'altre vehicle. Els tres ferits han estat traslladats a l'Hospital de Blanes. L'accident s'ha produït poc després de dos quarts de dotze del migdia al quilòmetre 15,5 a la carretera GI-682 a prop de Lloret de Mar, en direcció a Tossa de Mar.

Els Mossos d'esquadra investiguen ara les circumstàncies en què s'ha produït l'accident, però sembla que el conductor del cotxe on viatjava la víctima, un Mercedes, ha perdut el control per causes que es desconeixen i ha invadit el sentit contrari de la via xocant contra l'altre vehicle.

La carretera s'ha hagut de tallar en els dos sentits de la marxa, entre els quilòmetres 15,70 i 16,20, i no s'ha pogut reobrir fins a un quart de tres d'aquest migdia. Fins a aquest punt de l'accident s'hi ha desplaçat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres dotacions dels Mossos d'esquadra i dues ambulàncies del SEM.