Més de 350 persones, deu carrosses i dues tones de caramels, en la cavalcada de Reis de Girona

L'ajuntament manté els 61.000 euros d'aportació econòmica i també conserva el recorregut amb la novetat del carrer Pompeu Fabra

Els Reis Mags arribaran a Girona a les 16.00 h. i ho faran, com és tradició, al campament que se situa als Jardins Fora Muralla on els nens podran entregar la carta i també hi haurà xocolatada. L'ajuntament manté la tirolina que es va instal·lar l'any passat en aquesta zona per on els patges reials baixaran els regals que es carregaran a les carrosses.

Malgrat la crisi, la cavalcada manté gairebé intactes les característiques dels anys anteriors. "La il·lusió no es retalla i menys en moments difícils com els actuals que creiem que encara fa més falta", ha afirmat l'alcalde, Carles Puigdemont que reconeix que Girona ha sapigut mantenir la tradició al llarg dels anys. L'ajuntament destina 61.000 euros a les diferents entitats que s'encarreguen d'organitzar la cavalcada.

Està prevista la participació de més de 350 persones, deu carrosses i també que es reparteixin dues tones de caramels. La cavalcada manté pràcticament el mateix itinerari que l'any passat. Els reis sortiran a les 18.30 del carrer General Mendoza i està previst que recorrin Ultònia, Migdia, la Salle, Joan Maragall, Pompeu Fabra (novetat en l'itinerari), Av.Jaume I, Alvarez de Castro, carretera Barcelona, plaça Marquès de Camps, Sant Francesc, plaça Catalunya, rambla Jacint Verdaguer, pujada del Pont de Pedra i arribada a les 20.30 a plaça del Vi.