Un home mata la seva dona a Girona i després es suïcida tallant-se les venes

Els veïns asseguren que no eren problemàtics i que aparentaven ser un matrimoni "normal"

Els Mossos d'Esquadra han informat que l'avís es va rebre entorn les nou de la nit i que va ser la filla del matrimoni que va alertar, a través del 112, del què havia succeït a casa dels pares. La filla havia intentat contactar per telèfon amb els seus pares però, en veure que no contestaven, va anar fins el pis del carrer Montseny, al barri de Santa Eugènia, on va trobar els cossos sense vida del pare i la mare.

La investigació policial haurà d'esclarir a quina hora es va produir el succés i també concretar les circumstàncies exactes de les dues morts. Inicialment, s'apunta que l'home es va tallar les venes però no ha transcendit encara com va morir la dona. Malgrat tot, la policia ja ha reconegut que els primers indicis apunten que l'home, de 53 anys i sense antecedents policials per maltractaments, hauria matat l'esposa, de 54 anys. La parella és d'origen ucraïnès.

Els veïns asseguren que eren tranquils

Els fets han passat en el tercer segona del número 32 del carrer Montseny. La comitiva judicial va personar-se al lloc dels fets diumenge a la nit, la policia va recollir proves i es va fer l'aixecament dels cadàvers. Aquesta matí la porta del pis estava precintada.

Aquest dilluns, els veïns de l'edifici reconeixien que no havien escoltat res estrany i que tampoc havien sentit discussions els dies anteriors. "Són una parella que es veia que es portaven bé", ha assegurat el veí que viu just a la porta del davant del matrimoni. Manuel Bollo. Al pis només hi vivia la parella ja que els seus dos fills, un noi i una noia majors d'edat, ja vivien fora.

"Eren una parella tranquil·la, semblaven molt simpàtics", ha explicat Mohammed Benhachem que viu a l'edifici des del 2006, el mateix any que la parella trobada morta. Un altre dels veïns de l'edifici, que viu just al pis de sobre de la parella, també ha relatat que mai havien sospitat que podria passar alguna cosa semblant perquè eren una parella tranquil·la que no acostumava a discutir ni protagonitzava escàndols ni aldarulls. Per això, entre els veïns del bloc, la notícia s'ha rebut amb sorpresa.