El PSC exigeix que la investigació sobre les irregularitats al Patronat de Turisme vagi fins al final

Juli Fernández reclama que es faci en la major brevetat possible

El diputat provincial de PSC, Juli Fernández, ha exigit que la investigació sobre possibles irregularitats al Patronat de Turisme de Girona “sigui exhaustiva i arribi fins al final, i que ho faci en el temps més breu possible perquè aquest organisme, que és fonamental per al sector turístic de les nostres comarques, no es pot permetre cap ombra de dubte ni tenir les energies posades en una altra cosa que no sigui el sector i les seves necessitats”.

Juli Fernández, representant dels socialistes en el Consell d’Administració del Patronat, ha fet una crida a la calma dins de la institució mentre dura la investigació. “Els treballadors han de sentir-se tranquils i poder desenvolupar les seves tasques professionals amb normalitat”, ha assenyalat.

Fernández ha destacat l’activació del protocol Compliance des del Consell d’Administració el passat mes de setembre com la mesura que ha permès avançar en les primeres fases de la investigació sobre les possibles irregularitats. “L’activació d’aquest protocol va ser un element clau i ara el que cal és que l’instructor que ha nomenat el president de la Diputació pugui treballar a fons i amb la màxima celeritat possible”, ha afirmat Fernández.