Dos detinguts que tenien un ordre de cerca i captura durant un control a Palafrugell

L'acció de la Policia Local es va efectuar a la sortida d'un local d'oci nocturn

La Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) conjuntament amb Mossos d'Esquadra, el passat cap de setmana, van tornar a prendre el control dels accessos a un espai destinat a l’oci nocturn amb l’objectiu d’establir un efecte dissuasiu de conductes incíviques i seguir treballant per tal de mantenir la màxima seguretat a la zona i al municipi.

D’aquesta manera es van programar diversos controls situats en llocs propers a l’accés a l’equipament durant el cap de setmana. El resultat final d’aquest desplegament va finalitzar amb el balanç de tres detinguts, un per un delicte contra la salut pública i dos perquè tenien una ordre de recerca judicial. D’altra banda, es van detectar tres infraccions per tinença de substàncies estupefaents i dos comisos contra la protecció de seguretat ciutadana per tinença d’arma blanca.

Al llarg dels controls, pel que fa als test d’alcoholèmia, el balanç va ser de deu alcoholèmies administratives detectades i sis més que aniran per via penal; i sis drogotest realitzats van donar positiu.

Novament, amb aquesta actuació es considera que es va poder mantenir un alt nivell de seguretat al municipi. Al mateix temps, es recorda que cada vegada que sigui necessari se seguiran programant dispositius d’aquestes característiques per tal d’evitar que els esdeveniments vinculats a l’oci nocturn provoquin problemàtiques de civisme, així com que puguin comportar un risc per la seguretat o la convivència entre la ciutadania.