Un home s'entrega als Mossos de l'Escala i confessa set robatoris amb força a domicilis

Les pistes de la policia apuntaven cap a l'autor confés

La confessió del detingut es remunta al setembre, quan va entra a una casa del carrer de Les Coves i s'hi va quedar un mes. Mentre hi era, també va assaltar la casa del costat, on va robar un microones i menjar, i va aprofitar per rentar-hi la roba i dutxar-se.

Segons el seu relat, uns dies més tard va entrar a una altra casa situada al carrer Marc Antoni trencant una finestra, i on va trobar un ordinador portàtil, una televisió i altres objectes. Al novembre, amb una escala de ferro va accedir al balcó d'una altra casa del mateix carrer Marc Antoni, on va robar diners en efectiu. Va fugir en sentir arribar els propietaris, però uns dies més tard hi va tornar per endur-se més coses.

El 8 de desembre, després d'entrar en un domicili del carrer Palanca, va ser detingut pels Mossos d'Esquadra. Després de passar a disposició judicial va quedar en llibertat i entre els dies 12 i el 13 de desembre va tornar a entrar a una altra casa del carrer Rossinyol, a través d'una finestra. En aquesta ocasió només va agafar menjar.

Posteriorment, va aixecar la persiana d'una finestra i va accedir a una altra casa del carrer Rossinyol. Aquesta vegada es va emportar un ordinador portàtil, joies i dos telèfons, entre altres coses.

Finalment, el 17 de desembre i a través d'una finestra petita de la planta baixa, l'home va entrar dins d'un altre domicili i es va emportar telèfons mòbils, material electrònic i diners en efectiu.

La investigació que els agents dels mossos tenien oberta apuntava ja a Jordi M. F. com a presumpte autor dels fets , ja que tots els indicis recollits en els diferents habitatges havien portat a identificar-lo.

El detingut, que té antecedents, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres el passat 22 de desembre, que va decretar el seu ingrés a presó.