El Palau de Fires de Girona obre la pista de gel i estrena un programa d'espectacles infantils

La pista de gel obrirà tots els dies, excepte Nadal, i disposa de 300 parells de patins que van del número 26 al 44

Durant dues hores - de 5 a 7 - del 23, 27, 28 29 i 30 de desembre i 2,3 i 4 de gener, els més petits podran gaudir d'activitats infantils. Els menuts podran gaudir d'espectacles de màgia, pallassos, titelles o cagatió per 5 euros l'entrada la qual es podrà comprar tant a les oficines del Palau com a la pàgina web de la Fira de Girona.

Pel que fa a la pista de gel, els interessats podran patinar durant tots els dies de Nadal, excepte el 25 de desembre, des de les 11 del matí i fins a dos quarts de 10 del vespre. No obstant això, els dies 24 i 31 de desembre, la pista obrirà les seves portes a les 11 del matí fins a les 7 de al tarda i els dies 1 i 6 de gener hi haurà horaris especials des de les 4 de la tarda i fins a dos quarts de 10 del vespre. El 5 de gener, la pista de gel estarà disponible des de les 11 del matí i fins a les 3 de la tarda.

Per patinar, l'entrada costa 8 euros cada hora i durant aquest termini de temps només podran utilitzar la pista de gel 100 persones. Els interessats entraran a la pista de gel en grups de 25 persones cada quart d'hora. La Fira de Girona ofereix als usuaris més interessats bons de deu patinades per 60 euros.

A més, aquest any, la Fira de Girona estrena un espai al Facebook mitjançant el qual, els participants que cliquin el botó de 'participa' de la pàgina de la xarxa social, entraran dins un sorteig per aconseguir tres jocs d'iPods i auriculars.

Enguany, en el segon nivell del Palau de Fires de Girona, es realitzarà una quina organitzada pel club bàsquet Uni Girona el 26 de desembre i el 1,6 i 8 de gener a partir de les 5 de la tarda.