S'eleven a set els detinguts per l'apunyalament mortal davant una discoteca de Figueres

Els Mossos d'Esquadra tanquen el cercle i tots ells passaran a disposició judicial en les properes hores

El crim va tenir lloc aquest diumenge pels voltants de les quatre de la matinada a l'exterior de la discoteca 'Noche Latina', situada la recinte firal de Figueres. La víctima, un jove equatorià de 34 anys, havia sortit de festa amb un grup d'amics després de celebrar un sopar d'empresa.

La baralla va començar a dins de la discoteca, quan dos homes es van començar a discutir acaloradament. El vigilant de seguretat del local els va fer fora i, juntament amb ells, també van sortir del local més integrants dels dos grups. Va ser aleshores quan es va passar de les paraules als fets, i els dos grups es van començar a esbatussar.

Durant la baralla, els membres del grup rival al de la víctima van treure navalles i ganivets, i van apunyalar el jove equatorià al tòrax i a l'abdomen. A més, a un altre dels seus amics li van fer ferides i talls a la cara.

Els agressors van fugir del lloc i els amics de la víctima, que va quedar estesa a terra, se'l van emportar fins a l'Hospital de Figueres. Els metges no van poder fer res per salvar-li la vida i el jove equatorià va morir aquella mateixa matinada. El seu amic, que tenia ferides lleus, va ser donat d'alta poques hores després.

Des de l'Hospital de Figueres es va alertar els mossos, que van prendre declaració a l'amic de la víctima. Ahir mateix, els agents ja van detenir dos joves dominicans per un delicte d'homicidi. En concret, es tracta de Juan Carlos Rafael A.V., de 20 anys, i d'Alexander V.V., de 18, a qui els Mossos d'Esquadra van anar a buscar als seus domicilis.

Els agents, però, han anat detenint en les darreres hores a més integrants del grup agressor. Aquest matí han detingut tres joves i, ara fa poca estona, n'han arrestat dos més. A tots cinc se'ls relaciona de manera directa amb l'apunyalament mortal a l'exterior de la discoteca 'Noche Latina'.

Es preveu que els detinguts passin en les properes hores davant el jutge que s'encarrega del cas. Un cop prestin declaració judicial, s'haurà de decidir si ingressen o no a presó.