Detingut un home per un robatori amb força en un domicili de Pals

Va entrar forçant la finestra

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de La Bisbal d’Empordà van detenir el passat 29 de gener un home de 35 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Sant Feliu de Guíxols, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a interior de domicili.

Els fets van ocórrer el 14 de gener quan es va produir un robatori amb força a l’interior d’una casa de la urbanització Trèvol del municipi de Pals (Baix Empordà).

Els agents van observar que el domicili violentat presentava danys en una finestra i l’interior estava tot regirat. També van veure que a la zona del jardí hi havia una bicicleta i tres televisors preparats per endur-se.

Segons les víctimes el lladre va aconseguir sostreure diners i diversos objectes, com videoconsoles, tauletes, sabates, casc de moto, comandaments a distància, cadenes d’or, arracades, entre altres.

Amb totes els indicis recollits i gràcies a la col·laboració ciutadana, el passat dia 29 de gener els mossos van localitzar i detenir l’autor del robatori.

L’home, que té antecedents, va passar el dia 29 de gener a disposició de jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual en va decretar al seva llibertat amb càrrecs.