Casa Cacao dels germans Roca obrirà a principis de febrer

Ho ha confirmat Joan Roca en unes jornades de turisme

El projecte més dolç dels germans Roca; Casa Cacao, obrirà portes abans de dues setmanes, segons ha avançat Joan Roca en la seva intervenció a la primera de les jornades 'El Turisme de les Comarques Gironines a debat' que es porten a terme avui a l'Auditori.

El projecte serà una fàbrica de xocolata que impulsarà la projecció que els tres germans han donat a Girona, amb el triestrellat El Celler de Can Roca i la gelateria Rocambolesc (que va obrir fa sis anys al carrer Santa Clara).

Segons recull la documentació de la llicència d'obres, el projecte suposarà una inversió d'1.185.137 euros i se situarà a l'edifici de la plaça Catalunya on abans hi havia hagut un alberg i que antigament havia acollit la Clínica Esperança. A la planta baixa hi haurà un obrador –visible des del carrer- que mostrarà com neix la xocolata dels grans de cacau, i com es treballa. L'espai també inclourà un bar per degustar les diferents elaboracions, amb una zona de pastisseria, i es completarà amb una botiga.

A les tres plantes superiors de l'edifici hi haurà un hotel boutique. Tindrà quinze habitacions i el dirigirà la dona de Joan Roca, Anna Payet.

El regidor d'Urbanisme agraeix "l'aposta" que els germans Roca han fet per la ciutat, que ha permès portar el nom de Girona "arreu del món". "Mai s'han oblidat dels seus orígens, i ara amplien presència en un edifici emblemàtic com és aquest de plaça Catalunya amb una activitat, la de veure tot el procés de creació de la xocolata, que és un negoci que fins ara no hi era a la ciutat", ha subratllat Alcalà. I ha conclòs: "Estem contents i orgullosos".