Un gran dispositiu fora una discoteca de Palafrugell registra múltiples infraccions per alcohol i drogues

Des del consistori aputen que es repetiran aquestes accions

La Policia Local de Palafrugell conjuntament amb Mossos d'Esquadra va prendre el control dels accessos a una coneguda discoteca durant el cap de setmana amb l’objectiu d’establir un efecte dissuasiu de conductes incíviques en aquesta zona del municipi i així poder mantenir la màxima seguretat.

D’aquesta manera es van programar diversos controls situats en llocs propers a l’accés a l’equipament des del dissabte al migdia fins al matí de diumenge. Hi van participar 8 dotacions de la Policia palafrugellenca i cinc dotacions de Mossos d’Esquadra (tres de trànsit i dues de seguretat ciutadana).

El resultat final d’aquest desplegament va ser el de nou infraccions detectades per tinença de substàncies estupefaents, una infracció per tinença d’arma prohibida. D’altra banda, pel que fa als controls d’alcoholèmia, el balanç va ser de 20 alcoholèmies administratives detectades i una que anirà per via penal; i 17 drogo test realitzats van donar positiu.

Amb aquesta actuació es considera que es va poder mantenir un alt nivell de seguretat. Al mateix temps, es recorda que se seguirà programant dispositius d’aquestes característiques cada vegada que es programin esdeveniments vinculats a l’oci nocturn i que puguin comportar un risc per la seguretat o la convivència al municipi.