Torroella comença a restablir el subministrament d'aigua però encara no és apta per beure ni cuinar

Han pogut connectar la planta potabilitzadora de manera provisional

Torroella de Montgrí (Baix Empordà) ha començat a restablir el subministrament d'aigua però l'ajuntament alerta que no és apta per beure ni cuinar. La crescuda del riu Ter provocada pel temporal Gloria va inundar la potabilitzadora i va inutilitzar el sistema elèctric que alimentava les bombes.
A més, va trencar la canonada que porta aigua des dels pous de Canet. Segons informa l'ajuntament, després de netejar la planta, han col·locat grups electrògens i han pogut canalitzar aigua de la mancomunitat de Palafrugell. L'ajuntament detalla que des de primera hora del matí estan enviant aigua als dipòsits de Torroella i l'Estartit i continuen treballant per restablir completament el servei progressivament al llarg del dia. La previsió és que els habitatges més allunyats de la planta triguin més a recuperar el subministraments.
 
L'ajuntament remarca que de moment aquesta aigua no és apta per al consum perquè no té garantia sanitària. Es pot fer servir, això, sí, per dutxar o rentar roba. A més, el consistori demana als veïns que facin un ús "molt responsable" de l'aigua perquè la captació és "dèbil".