Creu Roja organitza diverses activitats per reforçar la recollida de joguines a Girona

Preveu repartir joguines a més de 16.000 infants, un augment de prop del 90% respecte l’edició de fa tres anys

En aquesta edició, la primera que consta d’una campanya 2.0, s’ha posat en marxa el web "Joguina Educativa" i s’està promovent la participació ciutadana a través de Twitter. Incorporant el hashtag (etiqueta) #campanyadejoguines o a la secció “Desitjos” de la pàgina web de la campanya, tothom que ho desitgi pot expressar els seus desitjos de solidaritat.

Les properes activitats es durant a terme aquest dissabte 17 de desembre, la primera a la plaça Catalunya de Girona, on es durà a terme de les 10 a 13hs la recollida de joguines, amenitzada per l’actuació de màgia del Mag Nani i un taller de maquillatge infantil; l’altre activitat prevista per aquest dia és la que el Girona FC durà a terme amb col·laboració de la Creu Roja Joventut de 16 a 19hs. En aquesta darrera activitat, tots els espectadors que portin una joguina nova obtindran un val de descompte de 3 euros pels no socis i de 5 euros pels socis de l’entitat esportiva per comprar vestuari o objectes del Girona FC.

Aquestes activitats de recollida de joguines i d’altres que estan previstes per aquest mes de desembre, tenen per objectiu donar suport als infants de famílies amb pocs recursos, que en l’edició anterior van ser 1.300 infants els que van rebre joguines distribuïdes per Creu Roja Joventut.