S'inicien els tràmits per la construcció d'ElBulli Foundation

S'ha presentat a l'Ajuntament de Roses el projecte arquitectònic per a l'ampliació de les instal·lacions

L’arquitecta Mireia Luzárraga, de l’estudi Cloud 9 d’Enric Ruiz-Geli, ha estat l’encarregada de presentar el projecte a l’Ajuntament, en el que pot considerar-se el tret de sortida per fer realitat aquest projecte únic, ideat per convertir-se en el primer centre mundial ecològic dedicat a la gastronomia, de la mà del prestigiós cuiner Ferran Adrià.

A partir d’avui, s’inicia doncs el procediment per a la tramitació administrativa necessària, tant per part del consistori rosinc com de la resta d’administracions i estaments competents, que culminarà amb l’atorgament de la llicència que permeti iniciar la construcció de la seu de la Fundació.

Durant l’acte de lliurament del projecte a l’Ajuntament, el qual ha estat registrat per a la seva tramitació, hi eren presents l’alcalde de Roses, Carles Pàramo, les regidores Montse Mindan i Sílvia Ripoll, i el secretari de la corporació.

L’alcalde ha traslladat a l’estudi d’arquitectura la seva admiració i reconeixement pel magnífic treball presentat per l’equip de Ruiz-Geli: “avui, ha manifestat l’alcalde, podem afirmar que vivim un dia històric per a Roses, ElBulli Foundation comença a caminar, i ho fa alimentat-se de l’esperit del millor restaurant del món i apostant per la innovació i la sostenibilitat. El repte assolit per Ferran Adrià i Juli Soler és magnífic i compten amb tot el nostre suport i agraïment per aquesta iniciativa, que ha de continuar situant Roses en l’epicentre de la gastronomia mundial”.