Boig per Agné

La llengua catalana torna a ser objecte de polèmica després que l'entrenador del Girona, Raül Angé, fos increpat al camp de l'Osca per respondre a una pregunta formulada per una periodista en català. Al llarg d'ahir les xarxes socials es van omplir de comentaris a favor del tècnic del Girona que concloure la roda de premsa al sentir-se discriminat pels atacs dels periodistes locals. La pàgina creada a Facebook per donar suport a la figura de l'entrenador ja suma més de 5.000 seguidors (i pujant), mentre que a Twitter l'etiqueta #raulagne va ser la més utilitzada a primera hora del dia. 

També ahir va ser dia pel record, ja que es va celebrar el 12è aniversari de la mort del cantant Carles Sabater. Un total de 300 persones es van aplegar a Llança, el seu poble natal, per retre-li un sentit homenatge de la mà de La Nova Trinca. La Casa de Cultura es va omplir durant una hora i mitja de música originaria de la formació de rock català 'Sau', de la qual Sabater n'era component. 'El tren de mitjanit', 'És difícil continuar', són algunes de les peces que van interpretar La Nova Trinca com també l'omnipresent 'Boig per tu'.

Probablement ambdós personatges no tenen res a veure l'un amb l'altre però, tan Sabater com Agné, ens han fet sentir orgullosos de ser catalans.