Les mentides contra els CDR

Ahir la portaveu de la Federació d'Hostaleria de les Comarques Gironines, Marina Figueras, es va omplir la boca carregant contra els CDR assegurant que aquests provoquen una disminució dels visitants i el turisme degut a les seves accions. Res més lluny de la realitat fent una simple ullada a les dades i al calendari, tanmateix, el problema és un altre; Antoni Escudero, president de la FHCG.

Aquest empresari, que es defineix a la Viquipèdia com a polític i dirigent esportiu (va encapçalar el Girona FC durant dos anys a finals dels 90), té la seva pròpia agenda unionista que intenta desplegar de forma constant i deliberada. Escudero és també el propietari del setmanari Hora Nova amb seu a Figueres (Alt Empordà), on durant l'aturada de país organitzada el novembre passat es va inventar una portada on es deia que la "inestabilitat política" tenia conseqüències "nefastes" pel comerç i la facturació. La publicació, que té una baixa audiència, va tenir incidència mínima i va passar pràcticament desapercebuda (excepte pels treballadors i alguns articulistes que la van criticar en privat i d'altres públicament).

Escudero, que també és amic íntim de José Bono a qui va convidar per la inauguració del seu centre comercial a la Jonquera, intenta ara manipular novament la societat inventant-se que els CDR perjudiquen l'hostaleria i envia a la portaveu a fer aquestes infames declaracions. Si realment aquests "piquets" en defensa de la República tenen un efecte negatiu en l'economia, que ho demostrin.

Volem veure dades, estadístiques, comparatives i no declaracions buides de contingut per satisfer les aspiracions polítiques d'un empresari amb aires de grandesa que es va incloure en una foto modificada amb Photoshop darrera els ducs de Lugo que Diari de Girona va destapar l'any 2005.