Adéu AraGirona.cat, hola Gerió!

Diuen que al tancar-se una porta, s'obre una finestra. Això és el que ha passat amb AraGirona.cat, que posa punt i final a set anys portant la informació més rellevant de la província de Girona als internautes. Amb més de 22.740 articles publicats i una audiència consolidada amb 170.000 lectors mensuals (dades auditades per OJD Interactiva), ara dóna pas a El Gerió Digital.

Nou disseny, nova capçalera, adaptat als dispositius mòbils i més fàcil de compartir entre totes les plataformes disponibles. Així és El Gerió Digital, un mitjà de comunicació que segueix apostant per la informació de proximitat i que ha d'ajudar a fer més còmode el conèixer què succeeix a les comarques gironines.

Gerió, personatge de la mitologia grega, fou el fundador llegendari de Girona. Guerrer monstruós amb tres cossos i tres caps, era molt àvid en el camp de batalla, on era capaç d'anticipar-se als seus adversaris gràcies a les seves característiques físiques. La filosofia d'El Gerió Digital en part és també aquesta; estar sempre alerta i amatent a tot el més important que succeeix al nostre territori.

Ens trobem en un temps on proliferen els mitjans digitals, la majoria d'ells acaben esdevenint aventures comercials per part dels seus fundadors i sense tenir la més mínima cura ni respecte per la informació publicada. Des d'El Gerió Digital pensem que les notícies "són lliures" i no creiem en subscripcions ni murs de pagament. Això no significa que siguem menys curosos o tractem els articles amb més lleugeresa, ans el contrari.

No volem entretenir-te més, et deixem que facis una ullada, naveguis, xafardegis, tafanegis, regiris,... però abans, vols saber més de Gerió?